Ervaringen

ervaring 1

Margriet is zeer professioneel en betrokken bij haar cliënt. 

Ze zet dingen goed in perspectief, denkt mee en helpt vooruit te komen. 

Ze laat je zelf het tempo bepalen en evalueert regelmatig

Met haar hulp heb ik grote stappen gemaakt en ben ik op persoonlijk vlak heel erg gegroeid. 

ervaring 2

Margriet heeft mij op een fijne manier geholpen. In het begin was ik mijzelf bijna kwijt, en wist ik niet meer goed wie ik zelf was. Beetje bij beetje heeft Margriet mij geholpen om weer mezelf te worden en te laten zien dat er meer in het leven zit. Stapje voor stapje door de gesprekken en behandelingen durf ik weer meer en meer mezelf te zijn. Ik vond het heel fijn om bij Margriet aan mijzelf te werken door haar warme, open en eerlijke persoonlijkheid.

ervaring 3

Mijn ervaring met Margriet was spannend maar ook erg nodig. Ik kon niet meer genieten van de normale dingen in het leven zoals boodschappen doen en spontane dingen. En soms dacht ik dat dit het was en dat ik niet geholpen kon worden. Maar hoe spannend ik het ook vond ik bleef bij Margriet komen, en voor 't eerst begreep iemand mij en dat voelde als een grote opluchting. Ik heb weken lang therapie sessies gehad en ik kan eindelijk weer dingen uitvinden waar ik echt van hou. 

ervaring 4

Na mijn gesprekken met Margriet, weet ik beter wie ik ben en dat ik goed ben zoals ik ben.

Mijn angsten zijn langzaam maar zeker aan het verdwijnen en ik kan mijn rust vinden. 

Ik heb ook geleerd om mezelf op de eerste plek te zetten en dat geeft een stukje rust in mijn hoofd.

Ervaring 5

Margriet heeft mij ontzettend geholpen, ze denkt mee. Ze laat je op verschillende manieren dingen inzien, wat erg helpend is om situaties te visualiseren. Margriet heeft daarnaast een warme persoonlijkheid, waardoor de therapie persoonlijk is en het geen een “klinisch” gevoel geeft.

ervaring 6

Leuk, aardig ,lief!

De eerste woorden waar onze dochter aan moest denken toen ik "Margriet" noemde waren: Leuk, aardig en lief. Door deze prachtige eigenschappen ontdooide onze dochter al bij haar eerste afspraak en groeide het vertrouwen snel. Margriet is kundig en een zeer enthousiaste persoonlijkheid die de mooie eigenschappen in mensen ziet en deze aanboort en aanspoort, maar ook uitdaagt om gezonde grenzen aan te geven. Onze dochter heeft enorm veel gehad aan de...

ervaring 7

Na de geboorte van onze zoon had onze dochter veel moeite om haar plekje te vinden in ons gezin. Met handvaten en tips die wij van Margriet hebben gekregen gaat het nu vele malen beter! Hulp vragen is moeilijk, maar achteraf zijn wij enorm blij dat wij deze stap hebben gezet! 

ervaring 8

We zijn Margriet erg dankbaar, we hebben weer een lachende en vrolijke dochter in huis.